Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Més informació

Centre Kepler (Barcelona)

1- Presentació

KEPLER és un centre de psicologia i formació, especialitzat en l’atenció a nens i joves amb altes capacitats intel·lectuals i a les seves famílies. El nostre objectiu és realitzar un abordatge multidisciplinari d\'aquests alumnes, per tal de donar resposta a les inquietuds o dificultats que puguin presentar. Pretenem ser un suport per a la seva formació acadèmica i al seu creixement personal, promovent el desenvolupament de les seves potencialitats a través de la socialització i el joc.

2- Especialitats

  • Oferim suport psicològic enfocat al diagnòstic i a l'assessorament psicoterapèutic infantil, juvenil i d'adults, destinat a les persones que requereixin suport i orientació professional davant de dificultats en qualsevol àmbit de la seva vida (personal, acadèmica, laboral, de relació familiar o de parella).
  • Estem especialitzats en l'atenció a les altes capacitats intel·lectuals, duent a terme tant el diagnòstic com el procés d'orientació familiar i intervenció educativa que precisi cada alumne, així com l'acompanyament a través de les dificultats personals que pugui presentar al llarg de la seva vida.
  • Oferim un ampli ventall d'activitats extraescolars interessants i divertides centrades en la ciència i la tecnologia i adreçades a totes les edats, en les quals tractem de donar respostes a totes aquelles persones amb curiositat pel món que els envolta i amb ganes d'aprendre de forma pràctica i dinàmica, posant a prova l'enginy i la creativitat.
  • Els continguts i la metodologia d'aquestes activitats té poc o res a veure amb aquells que els nens i nenes reben a l'escola, i l'objectiu principal és apropar àmbits com l'astronomia, la física, l'enginyeria o les matemàtiques a través de l'interès i el descobriment.

3- Dades de contacte:

Adreça: Carrer de Can Ràbia, 11
Codi postal: 08017
Ciutat: Barcelona
Provincia: Barcelona
Telèfons de contacte: 93 205 08 76
699 89 73 15
Web: http://centrekepler.com/index.html
e-mail: Enviar una consulta
Facebook: facebook.com/CentreKepler
Twitter: http://twitter.com/CentreKepler

4- Ubicació del centre:


Ver mapa más grande

00001226