Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de recerca i millorar l'experiència de la navegació OK | Més informació i canviar la configuració aquí

Reserveu hora presencial o on-line ara mateix

Fàcil, ràpid, des de qualsevol lloc

Des d’aquí podeu reservar directament una cita (presencial o on-line) amb el professional, dia i hora que us vagi bé dins les disponibilitats horàries que no estiguin reservades encara.
Més avall teniu totes les instruccions pels dubtes que tingueu, especialment per aquelles persones que utilitzin el servei per primera vegada.

Reserveu aquí la vostra cita:

TUTORIAL: Instruccions per formalitzar cita

Primer heu de seleccionar a la casella “Especialidad” si voleu visita presencial (al gabinet de Tarragona) o on-line.
Després a la casella “Cita para” cal escollir el tipus de cita o sessió. És a dir, cal que indiqueu si es tracta d’una primera visita, visita o sessió d’avaluació, seguiment, psicopedagògica o altre.
Si no sabeu quin tipus de servei heu de marcar dins la "Cita para", seguiu aquest enllaç on hi ha un quadrant amb tots els serveis detallats.

Si teniu encara dubtes de quin és el servei que ha de tenir o té el vostre fill/a, marqueu “otras sesiones” i ja des del gabinet ho ajustarem a efectes interns i de preus.

Escolliu l’opció més adient. No patiu si us equivoqueu ja ho refarem des del gabinet.

1- Seleccionar especialitat i tipus de cita

2- Escollir professional, dia i hora

Una vegada seleccionada l'especialitat i el tipus de cita, heu de clicar en “siguiente”. S’obrirà una altra finestra on teniu el calendari (dates) i professionals.
Aneu directament al dia concret (data) que us interessi movent el calendari i cliqueu damunt qualsevol professional (apareixen organitzats en color).

A la part de sota apareix automàticament, en el dia que heu assenyalat, les disponibilitats horàries de cada professional. Cliqueu en l’hora disponible que us vagi bé pel professional de la vostra elecció.

3- Identificació usuari

Ara ja teniu una data, hora i professional. Cliqueu a “siguiente” i apareix la pantalla que veieu damunt aquest text. Ara cal que us identifiqueu com usuari no registrat (és la primera vegada que demaneu cita al nostre gabinet i no tenim les vostres dades) o usuari registrat (client que ja ha vingut al gabinet i tenim dades). En aquest darrer cas el sistema us identificarà si introduí les dades que ja vau donar-nos.
Desprès heu d’autoritzar la protecció de dades i clicar en el captcha per que us reconegui el sistema com una persona i no un robot.
Sota veureu el professional i el dia i hora de la cita que heu reservat.

Finalment utilitzar “Reservar”
De moment no aconsellem utilitzar “reservar y pagar” ja que estem provant el sistema.

Si ho heu fet tot bé, rebreu immediatament un mail de confirmació de reserva de cita. Comprobeu que tot estigui correcte i si teniu cap dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres. Ens veiem aviat!

Los diferentes tipos de cita ON- LINE

ESPECIALIDAD ON LINE:    
Tipos de cita: Descripción: Duración y precio:
Sesión informativa inicial sin cargo Se trata de un primer encuentro de tipo informativo donde los padres pueden exponer sus dudas o problemas y el profesional (psicólogo infanto-juvenil) les expone las posibles soluciones o pasos a seguir si procede. Esta primera visita tiene una duración máxima de unos 30 minutos y es gratuita.
Sesión de seguimiento o intervención Se trata de sesiones en los que se trabaja con el niño/a y/o su família en base a lograr determinados objetivos terapéuticos, ya sean a nivel de aprendizaje, conducta, emociones u otros. Duración: 45 minutos. El precio es de 50€.
Sesión psicopedagógica Se trabajan objetivos básicamente relacionados con el aprendizaje y las necesidades del niño respecto a su rendimiento escolar. Duración: 45 minutos. Precio 45€.
Sesión psicopedagógica (clientes antiguos) Mismos servicios que el anterior pero dirigido a clientes antiguos que tiene condiciones especiales. Duración: 45 minutos. Precio según antiguedad y necesidades.
Asesoramiento a padres Son sesiones que se realizan después de la primera visita informativa y tienen como objetivo atender, supervisar, intervenir y orientar a los padres en el proceso de mejora del motivo de consulta. Duración: 45 minutos. El precio es de 50€.
Otras sesiones Si no tiene claro que sesión o cita escoger, elija por defecto esta opción. Después en el gabinete, si procede, ya la cambiaremos a nivel de facturación o precio. Duración: 45 minutos. El precio es de 50€ (Salvo que la haya elegido por defecto. En ese caso se facturaría según servicio real prestado).

Los diferentes tipos de cita PRESENCIAL:

ESPECIALIDAD PRESENCIAL:    
Tipos de cita: Descripción: Duración y precio:
Entrega de resultados Se trata de una sesión efectuada, normalmente con los padres, donde el profesional explica los resultados y/o diagnóstico, después de haber efectuado una evaluación psicológica al niño/a. En ella también se indica, si procede, el tipo de intervención, pautas, otros recursos (coordinación escuela, otros profesionales, si es el caso) y también si procede efectuar informe escrito. Duración: 1 hora. Precio: 60€.
Sesión de seguimiento o intervención Se trata de sesiones en los que se trabaja con el niño/a y/o su família en base a lograr determinados objetivos terapéuticos, ya sean a nivel de aprendizaje, conducta, emociones u otros. Duración: 60 minutos. El precio es de 60€ o de 50€ para los clientes más antiguos.
Primera visita Escoja esta opción si desea ya una primera visita para iniciar evaluación y/o diagnóstico a nivel de aprendizaje u otro. Estas sesiones son un poco más caras ya que comprende diferente material de evaluación y, si es el caso, informe diagnóstico. Duración: 60 minutos. Precio 75€.
Visita psicopedagógica Se trabajan objetivos básicamente relacionados con el aprendizaje y las necesidades del niño respecto a su rendimiento escolar. Duración: 60 minutos. Precio: 45-50€ según antiguedad y necesidades.
Visita psicopedagógica (clientes antiguos) Mismos servicios que el anterior pero dirigido a clientes antiguos que tiene condiciones especiales. Duración: 60 minutos. El precio es de 40€.
Otras sesiones Si no tiene claro que sesión o cita escoger, elija por defecto esta opción. Después en el gabinete, si procede, ya la cambiaremos a nivel de facturación o precio. Duración: 45 minutos. El precio es de 50€ (Salvo que la haya elegido por defecto. En ese caso se facturaría según servicio real prestado).

Contactar:

Feu la vostra consulta:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Altres temes publicats pel nostre equip:

00002455