Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Més informació

Aprofiteu aquest estiu 2.018!

1- Baix rendiment escolar

A l’estiu és un bon moment per saber què succeeix en un nen/a quan ha presentat una davallada del seu rendiment escolar aquest darrer curs. El canvi de cicle, la poca motivació, la falta d’hàbits d’estudi o metodologia correcte, entre altres factors, poden estar propiciant una davallada en les notes i, també, quan es tracte de nens/es de l’ESO una feble autoestima.
En el nostre gabinet avaluem totes aquestes variables i concretem, en cada cas, les pautes per corregir el problema. En poques sessions podem determinar on rau el problema i com l’hem d’atacar.

No esperi a que comenci el curs: Ara és el moment de saber què passa!
Consulti’ns.

2- Avaluació trastorns de l'aprenentatge

No sempre els problemes o trastorns de l’aprenentatge són diagnosticats a temps. En alguns casos, hi han nens/es que tenen un bon nivell d’intel·ligència general que poden emmascarar les seves dificultats reals i, per tant, poden pasar en un primer moment (Primària) desapercebudes. Sí que es sol fer palesa el fet de que sovint no treuen un resultat d’acord a l’esforç efectuat o succeeix que el dia anterior semblava que s’ho sabia tot i desprès en l’examen les notes són baixes.Si això passa, pot ser senyal de que tenim alguna dificultat oculta.En tot cas, aconsellem efectuar proves corresponents i determinar les causes de tot plegat. Si s’escau, cal diagnosticar. El diagnòstic suposa accedir a una sèrie de recursos i adaptacions que ajuden molt a aquests alumnes.

No esperi a que comenci el curs: Ara és el moment de saber què passa! Consulti’ns.

3- Avaluació Altes Capacitats

Detectar les altes capacitats de forma primerenca (a partir dels 7 o 8 anys) sol estalviar-nos molta feina en el futur. Dos són les dificultats que presenta aquest col·lectiu: l’avorriment i el mal encaix en el seu grup d’iguals. Senzillament, alguns aprenentatges els hi resulten pesats, irrellevants o sense utilitat. Això pot concloure, si no s’intervé a temps, amb posible fracàs escolar. En el nostre gabinet tenim experiència en l’avaluació i intervenció en nens/es que presenten aquestes característiques. El seu diagnòstic ha de comprendre un nivell superior d’intel·ligència però també de certa creativitat i trets de funcionament personal.

No esperi a que comenci el curs: Ara és el moment de saber què passa! Consulti’ns.

4- Sol·licitud beques proper curs 18-19

Recordeu que si el vostre fill/a presenta un diagnòstic de trastorn de l’aprenentatge (dislèxia, disgrafia, etc.), TDAH o Altes Capacitats, podeu demanar les beques estatals per cobrir les despeses de la intervenció psicopedagògica al nostre gabinet. Aquestes beques es sol·liciten el mes de setembre i necessiteu que el gabinet faci la corresponent certificació de les necessitats de l’alumne/a.

Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.

5- Orientacions a pares davant altres problemes

Durant aquest estiu, els nostres psicòlegs romandran a disposició de les famílies que ho precisin per tal d’avaluar i tractar aquells problemes que els amoïnin. El nen gelós, la nena que es torna a fer pipí, les rebequeries, el nen distret o tímid, el que sempre està enfadat i li costa tenir amistats, entre altres situacions, poden ser corregides si coneixem l’origen del problema i posem en marxa les estratègies adients. Gran part de la nostra feina és entrenar als pares a millorar la seva relació amb els fills per tal de que tot funcioni millor a nivell emocional i de la conducta.

Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.

Contactar:

Feu ara la vostre consulta:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Preguntes freqüents:

 • Quan consultar al psicòleg?

  Primer cal dir que la funció del psicòleg infantil no es només avaluar i tractar a nens amb possibles problemes o trastorns, sinó que

 • Com explicar a un nen/a que anem al psicòleg/a?

  Hem de donar una explicació adequada a l'edat del nen. Mai hem de mentir o ometre la paraula "psicòleg"

 • Com treballem?

  L'equip el componen actualment 5 psicòlegs/es (Sergi, Olga, Julieta, Laura, Elena) especialitzats en psicologia infantil-juvenil.

 • Quin tipus de teràpia és la més adequada en nens

  Tradicionalment en la Psicologia Clínica han coexistit diferents models teòrics.

 • Quant costa una visita i una teràpia o tractament?

  Intentem adaptar-nos a les necessitats de cada família. Oferim varies possibilitats:

00001059