Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Més informació

Atenció a adolescents i les seves famílies

Nou espai pels nens i adolescents:

Estrenem el curs 2.017-18 amb una ampliació del nostre gabinet per tal de millorar l’atenció als nostres nens i les seves famílies.
Som un equip de psicòlegs especialitzats exclusivament en infants i adolescents. Creiem que l’atenció a aquesta població precisa d’estratègies i eines especifiques, així com una formació adient.
Des de fa ja 10 anys (2.007), el nostre equip ha atès a centenars de famílies i hem anat creixent. Ara tenim la satisfacció d’ampliar les nostres instal·lacions per crear un espai encara més especialitzat, disposant d’una àrea infantil (nens fins a 9-10 anys) i un àrea juvenil (nens a partir de 10-11 anys).
Tindre un entorn dissenyat especialment per cada grup d’edat, permet oferir als nens i joves un espai molt més proper on es senten més còmodes i predisposats.
Molts són els reptes que com a pares hem d’afrontar en la societat i món actual.
Pares, mestres i educadors, en general, es veuen sotmesos a nous reptes diaris en l’educació i formació dels nostres infants. Les noves tecnologies, les xarxes socials, la societat actual i altres factors fan que segui més necessari que mai compartir informació i cercar pautes comunes per fer front a aquests reptes. En aquest sentit, el nostre gabinet, ofereix un assessorament integral a pares, famílies o altres que ho precisin.
Ens agrada la nostra feina!

Nou servei de psiquiatria infantil i juvenil:

Per completar l’atenció als nostres clients hem incorporat també un servei de psiquiatria infantil i juvenil que va càrrec del Dr. Josep Lluis Roig Panisello amb amplia experiència amb l’avaluació i tractament amb nens i joves. D’aquesta manera podem donar un servei multidisciplinari.

Contactar ara:

Àrea nens i adolescents:

Necessita més informació o ajuda?

00000145