Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Més informació

CONSULTES PSICÒLEG (TARRAGONA)

Des d’aquesta pàgina podeu efectuar una primera consulta per e-mail de forma gratuïta.
Cal utilitzar el formulari que adjuntem més avall. Abans llegiu les instruccions i condicions del servei.
Les respostes procurem donar-les en un termini lo més breu possible.
És important facilitar un número de telèfon donat que preferim contestar les diferents consultes telefònicament.

Instruccions pel formulari de consultes:

1- Aquest servei està dirigit a totes les persones, principalment de la provincia de Tarragona, que vulguin fer una primera consulta dins l'àmbit de la psicologia clínica infantil i juvenil o tinguin dubtes referents a la necessitat de visitar a un professional de la psicologia. Si consulteu des de fora de la provincia de Tarragona, si us plau, cerqueu un dels professionals de la nostra xarxa a la vostra ciutat o zona més propera.
2- Les consultes es contestaran el més aviat possible, segons l'ordre d'arribada i mitjançant l'adreça de correu proporcionat. En el cas de persones de Tarragona que proporcionin el seu telèfon se'ls trucarà personalment.
3- Les respostes estaran a càrrec exclusivament de psicòlegs col.legiats especialitzats en el camp infantil - juvenil.
4- Amb aquest servei no es pretén avaluar, diagnosticar o intervenir. Simplement es tracta d'oferir una primera opinió d'un professional davant d'un problema concret i que pugui orientar la persona que ho necessita.
5- Recordem que qualsevol consulta per aquest canal no pot substituir l'opinió dels diferents professionals que hagin pogut seguir el cas directament.
6- En qualsevol consulta les dades seran tractades de forma confidencial i ajustada a llei de protecció de dades. En cap cas s'utilitzarà aquesta informació per a finalitats comercials de cap tipus.
7- El servei és gratuït amb les limitacions anteriorment exposades.
8- Podeu utilitzar el formulari següent per fer una consulta. Les dades s'envien per correu intern de manera privada per la qual cosa no haurien de ser vistes per altres persones. Tot i això recomenen no donar dades personals (excepte les sol·licitades: un nom -sense cognoms-, ciutat, una edat i un e-mail per poder contestar).

Formulari de Consultes:

(per protegir les vostres dades no fiqueu cognoms)

(mare, pare, etc.)

(Si fiqueu el telèfon us trucarem personalment)

(Indiqui el correu on vol rebre la resposta)

(Expliqui breument el problema)

Necessita més informació o ajuda?

00004545