Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Més informació

Controlar tecnologies en nens: Programa ADITEC

Programa d'avaluació i prevenció al nostre gabinet

Les tecnologies s’han implantat amb força en la nostra societat i en els nostres nens i joves. Sabem dels avantatges que això suposa però també dels problemes i incerteses que ens generen com a pares i professionals de l’educació.
Internet, xarxes socials, videojocs, mòbils i altres recursos i/o tecnologies han vingut per quedar-se i hem de saber com regular-los, especialment en els més joves.
Moltes són les consultes que rebem al voltant de menors que fan un abús o ús inadequat d’aquestes tecnologies i acaben provocant un gram malestar en el nen i la seva família. De sobte, activitats que eren del seu interès (amics, sortides, cine, esport, etc..) passen a ser interessos secundaris i relegats envers un interès creixent, absorbent sinó obsessiu amb els aparells tecnològics. També l’aprenentatge escolar, els deures i altres responsabilitats educatives passen a veure’s afectades per aquest interès quasi exclusiu amb els videojocs o alta dependència dels mòbils.

Programa ADITEC:

Objectiu: Avaluació, prevenció addicció i mal ús tecnologies (Videojocs, Mòbil, Internet)

Dirigit a joves (12 a 17 anys) i a les seves famílies

Metodologia:
3 sesions individuals amb un psicòleg/a infantil especialitzat + 1 sessió de devolució als pares en els que reben pautes i orientacions concretes.

Lloc: Al nostre gabinet a TARRAGONA.
Preu total programa: 200€ (50€ x sessió)

Els pares podran posteriorment assistir, si ho desitgen, de forma gratuïta a les nostres xerrades formatives.

Més informació:
telfs: 977 50 62 21 - 638 824 095
També per whatsapp: 626 662 117
info@psicodiagnosis.es

La ratlla vermella que representa la frontera a partir de la que ens hem de començar a preocupar com a pares o educadors, és quan observem un canvi en els hàbits quotidians del nen, canvis en els horaris del dormir o menjar, son pel matí, desinterès per activitats que fins ara eren del seu interès, canvis sobtats del seu estat d’ànim, mentides (amagar els deures), excuses i justificacions per que no li traiem els dispositius, davallada del seu rendiment acadèmic.
Davant aquets símptomes cal actuar aviat. No es tracta de que no en puguin fer ús sinó de que aprenguin a utilitzar-les sense caure en addicció i, en tot cas, que no condicioni negativament el seu desenvolupament personal, familiar i acadèmic.
A efectes d’ajudar als pares a identificar el problema i, prioritàriament, a tenir eines pràctiques per controlar l’ús adequat de totes aquestes tecnologies, al nostre gabinet oferim sessions a joves (a partir de 12 anys) i als seus pares, un programa d’avaluació de risc i prevenció d’addicció o mal ús de les noves tecnologies.
Aquest programa es porta a terme mitjançant el programa ADITEC que consta de 3 mòduls específics:

ADITEC: Avaluació i prevenció en 3 àrees:

Comprenen 3 sessions individuals amb un psicòleg infantil especialitzat en els que es tracten aquests temes en funció de les necessitats de cada nen. El material de treball compren, entre altres, vídeos de joves que han presentat problemes i exposen el seu cas i com se’n van sortir.
L’objectiu és evitar el risc d’addicció i que el nen/a aprengui a controlar els temps i els perills.
Paral·lelament els pares reben en una sessió final, els resultats del treball amb el nen/a, així com també unes pautes per tal de supervisar en el menor l’adequat us dels diferents dispositius (mòbil, internet i/o activitats (joc, xarxes, whatsapp, etc.).
Els pares reben una formació continuada (gratuïta) mitjançant les nostres xerrades formatives al nostre centre.

Necessita més informació o ajuda?

00000235