Aquest lloc web utilitza galetes pr˛pies i de tercers per obtenir informaciˇ dels seus hÓbits de recerca i millorar l'experiŔncia de la navegaciˇ OK | MÚs informaciˇ i canviar la configuraciˇ aquÝ

Estudi efectes psicol˛gics en nens pel confinament

Us convidem a conèixer el nostre estudi

Aquí teniu el vídeo on podeu veure els diferents resultats obtinguts en l’estudi efectuat entre el 20 i el 30 d’abril de 2.020 coincidint amb la cinquena setmana de confinament i poc abans que els nens comencessin a sortir al carrer de nou.
Volíem saber quins efectes psicològics podia haver provocat aquest llarg període de tancament a casa, especialment en la canalla.
Amb la participació de 208 famílies, principalment de la província de Tarragona, ens ha permès fer un primer anàlisis de tot plegat i extreure’n algunes conclusions que volem compartir amb tots vosaltres.
Gràcies a totes les famílies que heu participat i us convidem a veure el següent vídeo on expliquem amb detall tot plegat i us donem algunes orientacions, que creiem us poden ser molt útils dins la nova situació que tots plegats hem d’afrontar.
Dir-vos que el vídeo dura uns 40 minuts però crec que és important que com a pares l’escolteu i accediu a una informació que esperem us pugui ser útil envers els vostres fills i més ara davant d’aquest curs 2.020-21 en el que seguim tenint moltes incerteses respecte a com es desenvoluparà.

Contactar:

Contactar amb els nostres professionals:

Altres temes publicats pel nostre equip:

00002424