Utilitzem cookies pr˛pies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferŔncies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ˙s. OK | Mßs informaciˇn

Formació al nostre gabinet

1- Aprendre des de la pràctica amb casos reals:

El nostre gabinet sempre ha estat implicat en facilitar la formació tant a alumnes de master o postgrau, alumnes de psicologia, com també a col·legis i pares.
Especialment, els pares, avui en dia, solen cercar pautes i orientacions davant dels nous reptes del moment actual. L’ús i abús de les tecnologies, els problemes d’actitud, desmotivació, el baix rendiment escolar, la conducta, les relacionals emocionals, són alguns exemples de temes que els pares, sovint, no saben com afrontar.
Creiem que part de la nostra feina consisteix en compartir informació i enriquir-nos plegats per fer front als nous reptes que la societat actual ens presenta.
La formació que oferim al nostre centre compren diferents recursos:

2- Acolliment dĺalumnes en pràctiques.

Actualment tenim signats convenis de col·laboració amb diferents universitats a nivell estatal per poder oferir pràctiques a psicòlegs/es cursant màster de psicologia clínica infantil o el de psicòleg general sanitari.
Actualment tenim col·laboració amb les següents universitats:
U.A.B. Universitat Autònoma de Barcelona (Màster de Psicopatologia infantil i juvenil)
U.I.V. Universitat Internacional de València
U.N.E.D. Universitat nacional d'educació a distància.
UOC Universitat oberta de Catalunya.
U.R.V. Universitat Rovira i Virgili (en tràmit).

3- Xerrades formatives

Aprendre des de la pràctica amb casos reals.
Oferim a persones que ja disposin del grau de psicologia o estiguin finalitzant els seus estudis en psicologia, la possibilitat d’una formació principalment pràctica, basada en casos reals. També a professionals de l'educació o l'ensenyament que vulguin conèixer eines i estratègies per afrontar les diferents problemàtiques psicoeducatives actuals.
Es tracte de xerrades fetes per psicòlegs del nostre equip o altres professionals sobre temes actuals de psicología infantil i juvenil però fetes des de l’exposició de casos. Creiem que compartir les nostres experiències professionals des de casos pràctics ens pot enriquir molt i ajudar a entendre els canvis i reptes de la societat actual.
Especialment dirigits a persones que es vulguin dedicar a la pràctica professional de la psicologia i/o educació infantil i juvenil.

4- Escola de pares

Compren diferents xerrades en les que abordem una problemàtica concreta però adaptada als pares. Volem ajudar a comprendre primer i desprès afrontar els diferents reptes que els nostres fills ens poden plantejar en el seu decurs evolutiu.
La nostre societat està canviant molt ràpidament i els menors estan immersos en una societat altament informatitzada. Les xarxes socials, internet, dispositius, mòbils, etc, són eines poderoses que hem de saber regular com a pares.
També la conducta, la actitud, les relacions socials, els estudis, els hàbits i altres temes poden precisar per part dels pares, coneixement i pautes, si s’escau, per poder afrontar-les degudament.
Aquests i altres temes seran exposats pel nostre equip.
Consulteu properes xerrades més avall

Veure properes xerrades

5- Xerrades i colaboracions als colĚlegis:

De forma gratuïta ens oferim als diferents col·legis per tal d’efectuar xerrades al equip docent respecte a diferents tipologies d’alumnat i/o problemàtiques.

Xerrades ja efectuades:
Tema: Els nous criteris TEA (Trastorns de l'espectre autista): Identificar, conèixer i treballar a l'escola

Setembre de 2.016 al Col·legi Cor de María de Valls
Setembre de 2.017 al Col·legi Marinada de Cambrils.
Setembre de 2.018 al Col·legi Pare Manyanet de Reus.

Col·laboracions:
Confecció d'un protocol intern per afrontar el procés de dol a l’escola (Escola Internacional del Camp).

Contactar:

Altres temes publicats pel nostre equip:

00001915