Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Més informació

Preparats pel nou curs

Ja tenim el nou curs 2.019-20 a punt de començar. Aquests dies haureu de repassar si ja disposeu de tot el material i estris que necessiten els vostres fills pel curs que es posa en marxa.

No oblideu tampoc que estem (fins el 26 de setembre 2.019) en període de sol·licitud de beques pel reforç educatiu.

No obstant, també hauria de ser important fer una reflexió respecte al rendiment passat del vostre fill/a a l’escola, de les seves conductes, actitud i motivació envers l’aprenentatge. Cada etapa té les seves característiques i en un moment u altre l’ajuda i experiència de professionals us poden anar molt bé.

Si teniu dubtes o no sabeu com ajudar a estudiar millor o a motivar l’aprenentatge no dubteu en consultar-nos. Ara és un bon moment.

Som psicòlegs infantils. Per tant, el nostre objectiu, més enllà de les notes escolars, conducta, etc, és sempre el propi nen o nen/a i la seva família. Els aspectes emocionals, de vinculació, autoestima, etc, tenen que ser també sempre atesos si el que volem és afavorir un desenvolupament psicològic fort i segur.

Això vol dir que treballem els diferents trastorns (aprenentatge, conducta, etc.) sense oblidar els aspectes personals de cada nen i també de la seva família. Creiem que la família sempre ha d’estar ben assessorada i atendre el motiu de consulta, però també conèixer les diferents característiques i eines pel desenvolupament psicològicament saludable del nen segons el moment evolutiu.

El saber donar pautes concretes i entenedores als pares creiem que és part important de la nostre feina.

Contactar ara:

Feu la vostra consulta:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Veure video presentació gabinet:

Gabinet Psicodiagnosis (TARRAGONA):

Som especialistes en psicologia infantil i juvenil. Gracies per visitar les nostres pàgines.

00000051