Utilitzem cookies pr˛pies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferŔncies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ˙s. OK | Mßs informaciˇn

Suport curs escolar 2.020-21

Estem preparats!

Iniciem un nou curs escolar 2.020-21 ple d’incògnites pel que fa al desenvolupament normal de l’activitat escolar en les diferents franges d’edat.
Sabem de la importància de l’assistència a les aules i el seu paper educador i socialitzador imprescindible pels nens.
No obstant, moltes són les incerteses actuals (setembre 2.020) respecte a assegurar una continuïtat presencial i la possibilitat de confinaments parcials de nens, persones o de tancaments puntuals de centres educatius segons evolució de la pandèmia del Covid 19.
Per tot això, des del nostre gabinet seguirem treballant amb un servei de reforç a tots els nens i famílies per tal de que puguin seguir utilitzant els nostres serveis tan presencialment (tret de situacions excepcionals) com també telemàticament (servei on-line), mitjançant les nostres dos plataformes virtuals (classonlive i clinic cloud).
A banda dels serveis habituals, hem intensificat els recursos virtuals amb nou material d’atenció on-line per aquells nens que per circumstàncies sobrevingudes, vegin limitada la seva assistència a l’escola presencial o presentin necessitats específiques que tinguin que ser ateses virtualment.
L’objectiu és atendre per part d’un professional de la psicologia infantil, necessitats tan de l’aprenentatge, motivació, conducta, emocions u altres que pugui presentar en un moment determinat un nen o nena immers en aquesta situació canviant i que pot seguir suposant restriccions de moviment o hàbits quotidians.

No dubti en consultar-nos qualsevol dubte.

Aprenem jugant des de casa (aplicacions on-line):

  • DYTECTIVE: Jugar i millorar la lectura

    Dytective és una eina validada científicament. Amb DytectiveU milloraràs les teves habilitats de lectura i escriptura mentre et diverteixes jugant: 42.000 jocs que es personalitzen en funció de 24 habilitats cognitives dirigides tant a les debilitats com a les fortaleses cognitives.

  • NEURON UP: Jugar i estimular processos aprenentatge

    Activitats d'estimulació cognitiva especialment pensades per a nens, desenvolupades per psic˛legs, logopedes i pedagogs, focalitzades en TDAH, trastorns de l'aprenentatge i altres trastorns de l'neurodesenvolupament.

  • ORTOWRITE: Millora la lletra i l'ortografia

    Aplicació creada per profesionals de l'educació (pedagogues i mestres), que permet realitzar un aprenentatge de la lectoescriptura inicial (a partir dels 5 anys). També t'ajuda a consolidar una escriptura sense errors ortogràfics. Està estructurat en nivells, des de cursos inicials fins a l'edat adulta.

Contactar ara:

També on-line:

Altres temes publicats pel nostre equip:

00000947