Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de recerca i millorar l'experiència de la navegació OK | Més informació i canviar la configuració aquí

Servei d'atenció on-line a famílies i nens

On-line arreu de Catalunya

Les noves circumstàncies fan que ens tinguem que adaptar constantment a situacions canviants i que poden generar molta angoixa tan a adults com a nens. La incertesa agreuja la percepció de perill i pot fer que la gestió de les emocions no siguin fàcils en alguns nens.
Conscients de les necessitats de suport psicopedagògic que puguin tenir moltes famílies, incrementem el servei d’atenció on-line i l’ampliem a arreu de Catalunya.
Hem preparat recursos, aplicacions i altre material que el nen/a pot fer des de casa, de forma lúdica però sempre supervisat per un professional (psicòleg infanto-juvenil) que supervisa i orienta en base als objectius marcats.

Expliqueu-nos les vostres necessitats i us farem un pla a mida per atendre als vostres fills en els estudis o en allò que preciseu.

Què us oferim amb el nostre servei on-line:

 • Assessorament com a pares davant els diferents dubtes o problemàtiques que tingueu amb els vostres fills.
 • Ajudar-vos amb les necessitats que es puguin presentar amb els nens segons circumstàncies (confinament puntual, estudis, hàbits, conducta, gestió emocional, etc.)
 • Reforç psicopedagògic per a nens que tinguin que estar a casa per motius puntuals de tancament d'escola, confinament u altre. Tenim diferents aplicacions virtuals perquè el nen o nena pugui seguir estudiant i treballant des de casa millorant la seva lectura, comprensió u altres (Dytective, Neuron Up, Ortowrite).
 • Intervenció en aquells casos que presentin símptomes clínics com temors, fòbies, desesperança, dificultats per dormir, canvi d'hàbits, estat d'ànim alterat, agressivitat, addicció tecnologies, etc.
 • Reforçar l'educació dels nens en els nous hàbits d'higiene (mascareta, rentat de mans, distància social, menjar...)

Com ho fem

 • Mitjançant la plataforma classonlive o clinic cloud on podem presentar diferent tipus de material i el nen/a pot interactuar en la pissarra digital.
 • Amb recursos que ens permeten crear aules virtuals i programar jocs, activitats u altres sempre sota supervisió professional.
 • Amb programes professionals per treballar diferents necessitats com el Neuron Up, el Dytective U o la pissarra dinàmica.

Aprenem jugant des de casa (aplicacions on-line):

 • DYTECTIVE: Jugar i millorar la lectura

  Dytective és una eina validada científicament. Amb DytectiveU milloraràs les teves habilitats de lectura i escriptura mentre et diverteixes jugant: 42.000 jocs que es personalitzen en funció de 24 habilitats cognitives dirigides tant a les debilitats com a les fortaleses cognitives.

 • NEURON UP: Jugar i estimular processos aprenentatge

  Activitats d'estimulació cognitiva especialment pensades per a nens, desenvolupades per psicòlegs, logopedes i pedagogs, focalitzades en TDAH, trastorns de l'aprenentatge i altres trastorns de l'neurodesenvolupament.

 • ORTOWRITE: Millora la lletra i l'ortografia

  Aplicació creada per profesionals de l'educació (pedagogues i mestres), que permet realitzar un aprenentatge de la lectoescriptura inicial (a partir dels 5 anys). També t'ajuda a consolidar una escriptura sense errors ortogràfics. Està estructurat en nivells, des de cursos inicials fins a l'edat adulta.

Contactar ara:

Contactar:

Contactar amb els nostres professionals:

Ja podeu reservar cita (presencial o on-line):

Si ho preferiu podeu també fer la consulta aquí:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Estudi fet pel nostre equip durant confinament:

Altres temes publicats pel nostre equip:

00001597