Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de recerca i millorar l'experiència de la navegació OK | Més informació i canviar la configuració aquí

Tramitació beques curs 2.021-22

Qui les pot sol·licitar:

Ho poden sol·licitar els pares dels nens que presentin necessitats educatives específiques (veure el detall més avall).
Aquestes dificultats o característiques específiques tenen que haver estat diagnosticades prèviament i poder acreditar-les en el moment de la sol·licitud (informe del professional o administració competent).
Per rebre les beques, cal també tenir una renda declarada que no superi un determinat barem. Al respecte cal consultar el plec de condicions que s’exposen a la pàgina del Ministerio de Educación [235 KB] .

Trastorns que poden contemplar aquestes beques:
-Trastorns del llenguatge
-Trastorns de la conducta
-TDAH o TEA
-Altes Capacitats
-Respecte als trastorns de l'aprenentatge hi ha enguany una mica de confusió donat que el Ministerio va avisar de que cal presentar ara un certificat emés pel organisme competent de discapacitat (social o intel·lectual).
De totes maneres, segueix havent certes incongruències al respecte i haurem de veure com es concreta tot això a mesura que ho tramitem.

Podeu consultar amb detall les bases i requisits per les beques obrint aquest enllaç [235 KB]

Instruccions per tramitar-la:

El termini per formalitzar les beques ja s’ha obert i romandrà operatiu fins el proper 30 de setembre de 2.021.

Recordeu que ho heu de tramitar on-line seguint l’enllaç que adjuntem més avall.

Pautes per la tramitació:

Cal seguir l'enllaç del Ministerio de Educación (el teniu més avall) però abans llegiu les instruccions següents.

1r- Quan arribeu a la pàgina d’enllaç, us haureu d’identificar amb certificat digital u altres mitjans que determina l’Administració (Ministerio de Educación), com quan feu la renda. Desprès heu d’emplenar totes les dades personals que us demanin.
Recordeu que heu de tenir ja un diagnòstic previ o acreditades les necessitats de l’alumne/a. En cas contrari, si sospiteu de dificultats en l’aprenentatge, altes capacitats u altres, sol·liciteu-nos una avaluació com a pas previ.

2n- Un dels fulls del document que emplenareu on-line i imprimereu, ens l’heu d'enviar o portar al gabinet per acreditar diagnòstic, historia i necessitats de l’alumne/a, així com el número de sessions que precisa i pressupost de la intervenció psicopedagògica.

3r- Desprès, tota la documentació una vegada impresa l’heu d’entregar al col·legi on està matriculat l’alumne/a per ser verificada i tramesa.
El termini finalitza el proper 30 de setembre de 2.021 i us aconsellem que ho comenceu a tramitar el més aviat possible, si s’escau i així ho decidiu, per si ens trobem amb alguna dificultat o demora posterior.

Qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

Enllaç per la tramitació:

https://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/primaria-secundaria/necesidad-especifica-apoyo-educativo.html

Per tramitar-ho, cal clicar a: “Acceso al servicio on-line”

Contactar:

Feu la vostra consulta:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Altres temes publicats pel nostre equip:

00002309