Servei d'atenció presencial i on-line

Tornant a la normalitat

El curs 2.022-23 ja està avançant i seguim treballant amb molts nens i les seves famílies. Donat que sembla assolida una certa normalitat respecte a la pandèmia passada, tornem a prioritzar les visites presencials. No obstant, algunes de les sessions per a nens que ens venen de fora de Tarragona les efectuem on-line.

Com donem suport als nens i les famílies

El nostre equip està format bàsicament per psicòlegs infantils i, per tant, el nostre objectiu fonamental és el benestar emocional de tots els nens/es que atenem.
Molts són els factors que avui en dia poden alterar l’estabilitat en els més joves.
Durant el curs escolar es poden presentar problemes de rendiment, motivació, relació amb els companys o dificultats en determinades tasques com la comprensió lectora, escriptura, matemàtiques, etc. També darrerament s’ha produït un augment significatiu de consultes respecte a les tecnologies i els seus efectes en alguns nens.
En qualsevol d’aquestes situacions us podem ajudar i donar-vos pautes i orientacions en funció de les característiques de cada cas.
En alguns casos s’efectua la corresponent avaluació que compren passar diferents proves per arribar, si s’escau, a un diagnòstic. Tanmateix generem l’informe corresponent i proposem les diferents mesures per ajudar al nen/a. Això pot comprendre coordinacions amb l’escola, intervenció individual i sempre acompanyades de les pautes adients als pares.
Us convidem a que ens consulteu davant qualsevol dubte amb els vostres fills.

Alguns dels temes que treballem:

 • Trastorns de l'aprenentatge

  Avaluació i intervenció en nens que presenten dificultats en el seu aprenentatge (lectura, escriptura, matemàtiques, etc.)

 • Avaluació Altes Capacitats

  Efectuem les corresponents proves i oferim intervenció (individual o grupal) segons necessitats.

 • Problemes amb les tecnologies

  Avaluem la situació i apliquem les diferents mesures, entrenenat als pares perquè tiguin les estratègies adients per aconseguir un ús controlat de les mateixes.

 • Problemes de tipus emocional

  Baixa autoestima, inseguretat, pors, desmotivació, solen ser factors que poden estar presents en moments puntuals. Cal conèixer bé el seu origen abans d'establir les línies d'intervenció.

 • Problemes de conducta

  Una conducta disruptiva o inadequada pot ser símptoma també de problemes emocionals no resolts i que cal avaluar.

Contactar ara:

Contactar amb els nostres professionals:

Si ho preferiu podeu també fer la consulta aquí:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Alguns temes publicats pel nostre equip:

00002333

Utilitzem cookies per optimitzar el nostre lloc web i oferir-te la millor experiència en línia possible. En fer clic a "Acceptar-ho tot", accepteu això. Configuració avançada