Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de recerca i millorar l'experiència de la navegació OK | Més informació i canviar la configuració aquí

Situacions especials

Afrontar les situacions especials

Durant el cicle evolutiu dels nostres fills, poden succeir situacions o conjunts de circumstàncies excepcionals o no esperades, a les quals haurem de ser capaços de respondre correctament. En aquesta secció s'exposen els reptes que poden suposar-nos com a pares el afrontar una adopció, un fill amb altes capacitats o una possible separació de la parella. Encara que siguin temes diferents, tenen en comú que poden plantejar-nos, com a pares, molts dubtes sobre el que cal fer o no. En aquesta secció abordem algunes d'elles i donem algunes orientacions.

Necessita més informació o ajuda?

A tenir en compte:


Els continguts d’aquesta web tan sols tenen caràcter d’informació general. Aquesta informació no pot ser utilitzada amb finalitats diagnòstiques o de tractament. És el professional de la salut pertinent qui ha de prendre les decisions adequades després d’efectuar l’avaluació del cas concret.

00005589