Dubtes o problemes amb els fills?

1- Baix rendiment escolar

El canvi de cicle, la poca motivació, la falta d’hàbits d’estudi o metodologia correcte, entre altres factors, poden estar propiciant una davallada en les notes i, també, quan es tracte de nens/es de l’ESO una feble autoestima.
En el nostre gabinet avaluem totes aquestes variables i concretem, en cada cas, les pautes per corregir el problema. En poques sessions podem determinar on rau el problema i com l’hem d’atacar.

Ara és el moment de saber què passa! Consulti’ns.

2- Avaluació trastorns de l'aprenentatge

No sempre els problemes o trastorns de l’aprenentatge són diagnosticats a temps. En alguns casos, hi han nens/es que tenen un bon nivell d’intel·ligència general que poden emmascarar les seves dificultats reals i, per tant, poden pasar en un primer moment (Primària) desapercebudes. Sí que es sol fer palesa el fet de que sovint no treuen un resultat d’acord a l’esforç efectuat o succeeix que el dia anterior semblava que s’ho sabia tot i desprès en l’examen les notes són baixes.Si això passa, pot ser senyal de que tenim alguna dificultat oculta.En tot cas, aconsellem efectuar proves corresponents i determinar les causes de tot plegat. Si s’escau, cal diagnosticar. El diagnòstic suposa accedir a una sèrie de recursos i adaptacions que ajuden molt a aquests alumnes.

Ara és el moment de saber què passa! Consulti’ns.

3- Avaluació Altes Capacitats

Detectar les altes capacitats de forma primerenca (a partir dels 7 o 8 anys) sol estalviar-nos molta feina en el futur. Dos són les dificultats que presenta aquest col·lectiu: l’avorriment i el mal encaix en el seu grup d’iguals. Senzillament, alguns aprenentatges els hi resulten pesats, irrellevants o sense utilitat. Això pot concloure, si no s’intervé a temps, amb posible fracàs escolar. En el nostre gabinet tenim experiència en l’avaluació i intervenció en nens/es que presenten aquestes característiques. El seu diagnòstic ha de comprendre un nivell superior d’intel·ligència però també de certa creativitat i trets de funcionament personal.

Ara és el moment de saber què passa! Consulti’ns.

4- Terapia Familiar

Entenem per teràpia familiar aquella que incideix no tant en un membre específic del nucli familiar, sinó en el funcionament del conjunt de les persones que el formen, tenint en compte els vincles que hi han entre ells, la seva forma de relacionar-se i les emocions i situacions que es generen col·lectivament dins el sistema. Alguns d’aquests sistemes poden esdevenir tòxics des del moment que creen malestar i patiment a alguns o a la totalitat dels membres. La teràpia familiar intervé sobre el sistema, identificant cadascuna de les situacions, persones i reaccions que són susceptibles d’intervenció per aconseguir una millora de tots plegats.

Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.

5- Orientacions a pares davant altres problemes

Els nostres psicòlegs romanen sempre a disposició de les famílies que ho precisin per tal d’avaluar i tractar aquells problemes que els amoïnin. El nen gelós, la nena que es torna a fer pipí, les rebequeries, el nen distret o tímid, el que sempre està enfadat i li costa tenir amistats, entre altres situacions, poden ser corregides si coneixem l’origen del problema i posem en marxa les estratègies adients. Gran part de la nostra feina és entrenar als pares a millorar la seva relació amb els fills per tal de que tot funcioni millor a nivell emocional i de la conducta.

Contactar:

Feu ara la vostre consulta:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Preguntes freqüents:

 • Quan consultar al psic˛leg?

  Primer cal dir que la funció del psic˛leg infantil no es només avaluar i tractar a nens amb possibles problemes o trastorns, sinó que

 • Com explicar a un nen/a que anem al psic˛leg/a?

  Hem de donar una explicació adequada a l'edat del nen. Mai hem de mentir o ometre la paraula "psic˛leg"

 • Com treballem?

  L'equip el componen actualment 5 psic˛legs/es (Sergi, Olga, Julieta, Laura, Cristina) especialitzats en psicologia infantil-juvenil.

 • Quin tipus de teràpia és la més adequada en nens

  Tradicionalment en la Psicologia Clínica han coexistit diferents models te˛rics.

 • Quant costa una visita i una teràpia o tractament?

  Intentem adaptar-nos a les necessitats de cada família. Oferim varies possibilitats:

Altres temes publicats pel nostre equip:

00002769

Utilitzem cookies per optimitzar el nostre lloc web i oferir-te la millor experiŔncia en lÝnia possible. En fer clic a "Acceptar-ho tot", accepteu aix˛. Configuraciˇ avanšada